Mecidiye İlkokulu

Belgegeçer : 02122177508
WEB http://sislimecidiye.meb.k12.tr
Adres : Mecidye cd. No33 Mecidiyeköy Şişli / İstanbul
VİZYON : Tüm paydaşları ile çağı yakalamış, seçkin, model ve mutlu bir okul olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Ulu Önder Atatürk’ün izinde laik, çağdaş, yenilik ve gelişmeleri takip eden, yarınını düşünen, yeteneklerini özgürce ortaya çıkarabilen ve öğrendiklerini günlük hayatta kullanabilen, evrensel değerleri benimsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, sorumluluk sahibi ve yaşadığı çevrede örnek gösterilen; kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : 2013 - 2014 Eğitim Öğretim yılından itibaren tamgün Eğitim yapılmaktadır
Saatler : Başlama : 08:50 Bitiş : 14:30
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : 3 Km Okulumuza Mecidiyeköy istikametinden geçmekte olan tüm otobüsler ile ulaşılabileceği gibi Metro ve Metrobüs hatlarının Mecidiyeköy durağında inildikten sonra 5dk yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Mecidiyeköy Mh. Mecidiye Cd. No:33 Şişli / İSTANBUL